Kiezen voor iets bijzonders


Wie ievers boekt kiest voor een bijzonder en gezellig vakantiehuis met een moderne, smaakvolle inrichting. ievers is nadrukkelijk niet een woning van twaalf in een dozijn.
U woont in een voormalig kerkje. Binnen vindt u comfort, prachtige kunst, maar ook een eeuwenoude preekstoel, een indrukwekkend gewelf en een in het oog springend orgel.
U slaapt in de stijlvolle aanbouw in heerlijke bedden.

 


 

  ievers in beeld


  Appartement


  Prachtig uitzicht over Fryslân

  De woonkamer van ievers ligt op de eerste verdieping. In de gezellige zithoek geniet u van prima voorzieningen als televisie en audio-apparatuur. Bovendien heeft u een geweldig uitzicht over de Friese velden. En via de openslaande deuren loopt u zo het buitenterras op, of daalt u af naar de kerktuin.

  Mensen die minder goed ter been zijn of een rolstoel gebruiken bereiken de eerste verdieping met een plateaulift.

  Gezellige ruime woonkeuken

  De grote moderne keuken is van alle gemakken voorzien. U vindt er een kookeiland, 6-pits gasfornuis, koelkast, diepvries, vaatwasser, oven, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en uitgebreide keukeninventaris. Vanzelfsprekend is er een ruime hoeveelheid servies.
  In de kerkzaal staat een lange moderne leeftafel voor 10 personen.

  Blijft u een week of langer? In de bijkeuken vindt u de wasmachine, wasdroger en strijkijzer.


  Mooie slaapkamers met tuindeuren

  Het huis telt in totaal 4 slaapkamers. Daarvan grenst de ruimste, een tweepersoons kamer, rechtstreeks aan een badkamer die speciale voorzieningen heeft. Ook wie slecht ter been is, of in een rolstoel zit, kan zich zo zelf redden.

  Alle drie andere slaapkamers hebben een eigen vaste wastafel. Twee slaapkamers hebben bovendien een tuindeur, om 's morgens of 's avonds nog even van de kerktuin te genieten.

  Drie slaapkamers beschikken over heerlijke tweepersoonsbedden die ook als zes prima eenpersoonsbedden kunnen worden opgemaakt.


  Moderne badkamers

  Gasten van ievers kunnen kiezen uit twee moderne badkamers met douche, wastafel en toilet. Eén van de badkamers is aangepast voor mindervaliden en grenst aan de slaapkamer met hoog/laagbedden.

  Groene tuin en gratis gebruik van fietsen

  Om de kerk ligt een ruime tuin met mooie, oude fruitbomen, verschillende terrassen, een barbecue en een schommel. In het fietsenhok staan goede fietsen klaar. Gasten kunnen ze gratis gebruiken.
   

   Plattegrond

   Klik hier voor de plattegrond.    ievers yn fryslân

    Fûgelsangleane 9
    9021 CR Easterwierrum

    T: 0518 - 48 29 50
    M:.06 - 29 054 024
    info@ievers.nl

    Volg ons op Twitter
    Like ons op Facebook


     © Terp 10 Communicatie